Дългогодишният собственик на Левски Тодор Батков се завръща във футбола,

...
Дългогодишният собственик на Левски Тодор Батков се завръща във футбола,
Коментари Харесай

Тодор Батков се завръща в българския футбол

Дългогодишният притежател на " Левски " Тодор Батков се завръща във футбола, оповестява Българска телеграфна агенция. Адвокатът ще стане член на Обществения съвет на Българския футболен съюз, където пък президент неотдавна е Георги Иванов - Гонзо, който се познава доста добре с Батков от годините си като футболист на " сините ".

Структурата бе основана от Борислав Михайлов, само че в този момент продължава активността си и при Гонзо като №1 в БФС.

Валентин Михов е ръководител на Оценка за съвместимост, заместител му е Христо Порточанов, а членове на експертния съвет са Андрей Желязков, Антон Попов, Божил Колев, проф. Лъчезар Димитров, Константин Баждеков, а в този момент и Тодор Батков.

Съветът стартира работата си през месец август 2022-а година и през това време е работил върху разновидности за ограничение на чужденците в българския футбол, а също по този начин и способи за подкрепяне на женския футбол, на детско-юношеския футбол, за увеличение на приходите от телевизионните права за клубовете.

Батков бе притежател на " Левски " сред 2001 и 2015 година, като това е и най-дългото ръководство в историята на клуба. По негово време столичани станаха първият роден отбор в групите на Шампионската лига.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР