С грозни сцени приключи мачът от Трета Югоизточна лига между

...
С грозни сцени приключи мачът от Трета Югоизточна лига между
Коментари Харесай

Фенове на Димитровград счупиха носа на президента на Черноморец

С грозни подиуми завърши мачът от Трета Югоизточна лига сред Димитровград и Черноморец Бургас. Гостите завоюваха с 2:1 в дуел от 19-ия кръг, а това не се хареса на почитатели и играчи на домакините. Те нападнаха пред съблекалните съдиите и играчи на "акулите ".

В паниката удари е понесъл вратарят на бургазлии Мартин Шейтанов, а носът на 71-годишния почетен президент на Черноморец Тома Томов е разрушен.

„ След всяка победа отивам при момчетата, с цел да ги поздравя за триумфа и да им дам награди. Така беше и този път. След приключването на мача с Димитровград 1947 група от почитателите на домакините се нахвърлиха на съдиите и започнаха да ги бият. Опитах се да ги разтърва, само че в мелето някой ме удари по носа. Нямам думи, това беше цялостен цирк. След такива случки ти се желае да спреш да се занимаваш с български футбол. Чувствам се добре, най-важното е, че победихме в това тежко посещение ", споделя той пред "Черноморски фар ".

Там е бил и единият от членовете на УС в Черноморец - проф. доктор Димитър Вергиев. Той разяснява, че е неприемливо единствено двама охранители да са били ангажирани за мача, както и че е имало последователи на домакините, макар възбраната за посещаване, заради пандемичната конюнктура. По негови думи някои от ентусиастите са били в нетрезво положение. Подаден е сигнал до 112, само че екип на полицията е пристигнал чак след 20 минити, когато към този момент всичко е утихнало, а побойниците са се разотишли.

Жена от длъжностните лица на „ акулите “ е снимала баталните подиуми след срещата, като ясно се вижда по какъв начин един от играчите на домакините блъска телефона ѝ в опит да попречи на заснимането.

От Черноморец ще подадат тъжба до БФС, надявайки се, че Димитровград ще понесе тежки санкции.


function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР