С голове след почивката ЦСКА 1948 спечели с категоричното 4:0

...
С голове след почивката ЦСКА 1948 спечели с категоричното 4:0
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 пречупи Локомотив Пловдив след почивката

С голове след почивката ЦСКА 1948 завоюва с безапелационното 4:0 вкъщи против 10 футболисти от Локомотив Пловдив в дуел от 25-ия кръг в Първа лига.

Още в четвъртата минута Преслав Боруков извърши жестоко нарушаване против Лазар Марин и основният арбитър Ивелин Занев в профил нападателя на гостите след консултация с видео помощник арбитъра. Първоначално Занев сподели единствено жълт картон на Боруков, само че малко по-късно промени решението си. Това беше решителният миг в срещата, след който " черно-белите " не съумяха да основат нищо запаметяващо се в предни позиции.

До почивката ЦСКА 1948 беше по-активният тим, само че удар на Марио Топузов беше избавен от Илко Пиргов.

В 47-ата минута топката доближи до Георги Русев, който стреля, само че Пиргов мазета. Топката се върна при Лазар Марин и той откри Александър Колев, разписал се на празна врата за 1:0.

Десет минути по-късно Ивайло Чочев изведе Мартин Тошев и нападателят се разписа с глава за 2:0.

В 62-ата минута Галин Иванов напредна и с компактен удар от дъгата на наказателното поле не остави никакви шансове за Пиргов.

Осем минути по-късно Иванов осъществя и втория си гол във вратата на пловдивчани. Кристиан Гомис загуби топката пред наказателното поле, а Галин Иванов овладя бързо и със мощен шут фиксира крайното 4:0.

ЦСКА 1948 се изкачи на девето място в класирането, до момента в който Локомотив остава на осма позиция и към този момент няма шансове да се класира за първата шестица в шампионата.

" Можем единствено да гадаем по какъв начин щяхме да изглеждаме с 11 души. Но това не се случи, тъй че няма смисъл да давам отговор на този въпрос. Имаше много странни отсъждания през първото полувреме, само че и да разясня съдията, това няма да промени нищо. Теренът беше доста тежък, а голът при започване на второто полувреме (за 1:0 в интерес на ЦСКА 1948) ни срина душевен. Аз ще поема моята отговорност и ще подам оставка, с цел да стартира тимът изначало. Мисля, че на Локомотив му би трябвало ново начало. Не съм взел това решение на база единствено този мач, мисля, че е пристигнало времето за смяна. Собственикът постоянно е бил зад мен, постоянно съм имал доверието му, само че с цел да тръгне този тим напред, очевидно би трябвало смяна. Локомотив Пловдив може да се измъкне от тази обстановка единствено с победи и се надявам това да се случи още в идващия кръг. Не чакам обаче аз да бъда треньор в мача с ЦСКА-София ", показа след мача Александър Тунчев - ментор на Локомотив (Пловдив).

" По-трудно ни беше през първото полувреме. Но няма какво да се залъгваме, аленият картон ни улесни, тъй като сложи в доста сложна позиция нашия противник. С вкарването на втори нападател на почивката успяхме да решим мача. В последните кръгове се срещаме с много равностойни тимове. В предходния ни мач ние бяхме с човек по-малко, в този момент нашият съперник остана в понижен състав. Точно по тази причина е доста значимо да останеш съсредоточен в такива обстановки, защото отборите са на едно равнище ", показа Николай Киров, старши - треньор на ЦСКА 1948.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР