С ГЕРБ и ДПС имаме фундаментални различия за това как

...
С ГЕРБ и ДПС имаме фундаментални различия за това как
Коментари Харесай

Кирил Петков: Резултатът от над 20% ни дава огромна сила

" С ГЕРБ и Движение за права и свободи имаме фундаментални разлики за това по какъв начин би трябвало да се промени България. Всяка смяна в позицията ни ще е изменничество към гласоподавателите, които ни поддържаха. Ще се борим против техния модел. Ще бъдем градивна съпротива с значима роля в Народното събрание ", сподели Кирил Петков в утринния блок на Българска национална телевизия.

Лидерът на " Продължаваме промяната " не изключва държавно управление на двете партии с поддръжка от " Възраждане ". 

" ГЕРБ към този момент го направиха с " Атака ". Има доста разновидности в резултатите ", сподели Петков. Той разяснява и хипотезата Политическа партия и Демократична България да слеят парламентарните си групи, с цел да вземат първи проучвателния мандат.

" Вярваме, че вотът на хората би трябвало да бъде почитан. С тях имаме общи визии и ще пазиме тезите за антикорупция и участието на България в Европейски Съюз. Ние сме в центъра и сме за по-големи обществени заплащания към пенсионерите и младежите. Но за битката с корупцията и промяната в правосъдната система сме на едно мнение с Демократична България. В дълготраен проект ще успеем ", има вяра Кирил Петков. Според него е наложително първата политическа мощ ГЕРБ да направи държавно управление, с цел да носи отговорност.

" Ние го направихме и не беше елементарно. Ще бъдем градивна съпротива. Ще реагираме, в случай че забележим обръчи от компании към ГЕРБ и Движение за права и свободи при публичните поръчки. Ще ги следим деликатно ", сподели Петков. По думите му " Продължаваме промяната " ще работи за България както на централно, по този начин и на локално равнище. 

" Тук сме с идея. Резултатът от над 20% ни дава голяма мощ. Ние сме организация на 1 година ", уточни той. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР