С филма Февруари днес стартира поредното издание на София Филм

...
С филма Февруари днес стартира поредното издание на София Филм
Коментари Харесай

С филма Февруари стартира София Филм Фест в Пловдив

С кино лентата " Февруари " през днешния ден започва следващото издание на София Филм Фест в Пловдив.

Специално за откриването и с цел да показа новия си филм „ Февруари “ в града под тепетата идва режисьорът Камен Калев. Преди прожекцията в 18:30 часа той ще се срещне със феновете, а след кино лентата ще дава отговор и на техни въпроси.

“Февруари” влезе в формалната селекция на фестивала в Кан предходната година. Филмът е лиричен роман за събитията от живота на един човек – като момче на 8, юноша на 18 и дъртак на 82. Пътят му в живота наподобява съдбоносен и еднообразен – в родното място и отвън него, в горещина и в мраз, само че когато и да е невидима мощ като е ли го направлява. Тя е част от нас и по загадъчен метод ни кара да продължаваме напред, към гибелта.

В 18.03 /петък/можете да видите носителят на „ Златен лъв “ във Венеция през 94-та година - шедьовърът на Минчо Манчевски „ Преди дъжда “, както и копродукцията на Грузия и Франция “Начало”.

Билети на касата на касата на LUCKY Дом на киното (Понеделник - Петък: 16 - 21 часа, Събота - Неделя: 10:30 - 21 часа) и онлайн на boxoffice.bg. Цена на билетите: 8 лв; студенти, възпитаници и пенсионер - 6 лева Карта за 5 прожекции: 35лв.

Фестивалът се организира със съдействието на Община Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР