С един от контрастиращите щандове на автомобилното изложение в София, HAVAL демонстрира

...
С един от контрастиращите щандове на
автомобилното изложение в София, HAVAL
демонстрира
Коментари Харесай

Автосалон София 2019: HAVAL представя ...

С един от контрастиращите щандове на автомобилното ревю в София, HAVAL демонстрира за първи път в България новото си спортно SUV купе F7x и флагманския SUV модел H9. На щанда на марката са представени също по този начин H2 и H6. Успоредно с премиерата на двата си нови автомобила, за първи път в страната ни виждаме и първия представител на напълно новата марка на компанията-майка Great Wall, а именно ORA iQ.

HAVAL H6 е оборудван с редица смарт асистенти, които имат за цел да подпомагат лидера и да предотвратяват потенциални рискове. Сред асистентите за пасивна сигурност са: FHR помощник за наблюдение на мъртвата зона, LDW и LCA системите за следене на лентата на движение, CTA системата, която сигнализира за намиращи се наоколо други автомобили, ESP и RMI системите виновни за стабилността на автомобила на пътя, HDC и HAC асистентите за качване и втурване по наклони, BOS спирачен помощник и много други.

Ora iQ е дълъг 4445 мм, необятен е 1735 мм и е висок 1567 мм. Междуосието на електрическия автомобил е 2615 мм. Източник на силата за задвижването на колата е литиево-йонен блок батерии, доставен от китайския производител на акумулатори Contemporary Amperex Technology Co. и обезпечава на автомобила пробег с едно зареждане от към 400 км.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР