С един час по-малко ще текат чешмите на перничани при

...
С един час по-малко ще текат чешмите на перничани при
Коментари Харесай

Новият воден режим в Перник влиза в сила от днес

С един час по-малко ще текат чешмите на перничани при новото режимно водоподаване, което влиза в действие от през днешния ден.

Вместо в 14,00 ч., водата в домовете на перничани ще идва в 15,00 ч. и ще тече до 22,00 ч. Този часови график важи за централната градска част, кварталите "Тева ", "Мошино ", "Изток ", град Батановци, селата Люлин, Мещица, Витановци, Кладница, Драгичево и Рударци и селището "Делта Хил ".
Пернишките квартал "Църква ", "Ралица ", "Могиличе ", регионът на някогашния профилакториум, селата Големо Бучино, Дивотино и кв. "Кало " в Рударци ще получават вода от 16,00ч. до 23,00ч. Водоподаването за селата Богданов дол, Черна гора, Ярджиловци и Лесковец, блоковете в квартал "Бела вода " и махала "Шевърляк " в квартал "Калкас " ще бъде с начален час 17,00 ч. до 22,00 ч.

Така регионалният център Перник и близките села ще продължат с едноразов режим, като водата ще тече по седем часа следобяд, вместо по осем, както до момента. Целта е режимът да се уеднакви за всички квартали и обитаеми места,като всички получават вода,а не някои да нямат с дни, разяснява кметът Станислав Владимиров.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР