С доц. Мангъров ще продължим да работим заедно, защото винаги

...
С доц. Мангъров ще продължим да работим заедно, защото винаги
Коментари Харесай

С доц. Мангъров продължаваме да работим заедно, обяви Борисов след среща с медика

С доцент Мангъров ще продължим да работим дружно, тъй като постоянно се вслушвам във всяко мнение. В миг като настоящия не трябва да се разделяме по една или друга тематика. Това написа във Facebook министър председателят Бойко Борисов.

Той се срещна през днешния ден с началника на Детската клиника в Инфекциозна болница – София доцент доктор Атанас Мангъров. Борисов благодари на доцент Мангъров за неговите оферти и рекомендации, свързани с битката с Covid-19, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет.

„ Имам огромно почитание към теб и всеки, който е на сходна позиция и лекува хора, се употребява освен с утвърждение и почитание. И не ми е прелестно в общественото пространство да се разделяме по една или друга тематика ", съобщи Борисов. “Макар че ние приказваме за едно и също нещо, и ти го обясняваш по един метод, щабът по различен, само че то е едно и също. Затова аз ти благодаря, че имаме опция да употребяваме всеки разум, с цел да намерим най-правилното решение “, акцентира още министър председателят.

Борисов беше безапелационен, че държавното управление ще продължи да се вслушва във всяко експертно мнение, с цел да бъдат обезпечени най-хубавите и работещи ограничения за отбрана на българските жители и за справяне с последствията от ковид.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР