С документален филм, публични лекции и фотографска изложба на моста

...
С документален филм, публични лекции и фотографска изложба на моста
Коментари Харесай

Отбелязваме 15 години в НАТО с документален филм и концерт

С документален филм, обществени лекции и фотографска галерия на моста до НДК в София ще бъде маркирана 15-ата годишнина от участието на България в НАТО и 70-ата годишнина от основаването на Организацията на Северноатлантическия контракт.

Това са част от събитията, които са включени в Националния проект от начинания във връзка двете годишнини, които ще се състоят през 2019 година Днес те бяха признати от Министерския съвет.

" 15 години България в НАТО " е работното заглавие на документалния филм, който ще бъде показан. Той ще наблюдава процеса от началото на подготовката за участието на страната ни в Алианса до актуалните й задължения като част от НАТО.

В Националния проект е включено реализиране на български арт план в Главната квартира на НАТО . Той ще символизира евроатлантическия път на България и присъединението на страната към Алианса.

Ще бъде проведен и концерт на Гвардейския внушителен духов оркестър и Представителния отбор на Въоръжените сили.

Планира се София да бъде хазаин на интернационална конференция на високо равнище. Тя ще бъде отдадена на годишнината, достиженията на България като член на НАТО и на бъдещето на Алианса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР