С доброволния отказ от руските нефт и газ, европейските политици

...
С доброволния отказ от руските нефт и газ, европейските политици
Коментари Харесай

Митрофанова заплаши с енергийна и ценова катастрофа европейците, и нас включително

С доброволния отвод от съветските петрол и газ, европейските политици готвят за страните си енергийна злополука , след която ще загатват днешната ценова рецесия като празник. Това съобщи съветският дипломат в България Елеонора Митрофанова във видеообръщение на формалната страница на посолството в обществената мрежа Facebook.

По думите й: " Един елементарен европеец още дълго ще усеща разрушителни последствия от тази нелепост . Ще му стане все по-трудно да пазари, да зарежда колата и да заплати по сметките. ".

Според Митрофанова поръчките за отвод от съветски енергоносители на " българските първи лица " са неразбираеми за Русия, както и " странните обвинявания по отношение на нас в отприщване на една " газова война ".

Русия доставяше и продължава да доставя енергийни запаси съгласно контрактите в цялостен размер , акцентира съветският посланик. Тя предизвестява, че водачите, чиито страни преглеждат опцията на отвод от съветските енергийни запаси, би трябвало да бъдат добре осведомени за спада на качеството на живота. Това, обаче, както се споделя, е свободен избор на всекиго.

" С оглед на безотговорната финансова политика на страните-емитенти на обособени валути съгласно своите задъжения, покупко-продажбите с съветското " синьо гориво " в този момент ", сподели Митрофанова и повтори, че и България е в листата на вражески за Русия страни.

Относно на 18 март 2022 година дипломатът сподели, че: " броят неприятно изумява с мащаба си. Тази следващата нападателна стъпка я преглеждаме не другояче като ясно обозначеното желание на публична София да се сведе до най-малко целият набор на руско-българските връзки. Този неприятелски демарш в скоро време ще получи съответна оценка и съответна за новия дух на двустранните връзки реакция ".

Относно войната в Украйна, наречена " специфична военна интервенция на Въоръжените сили на Руската Федерация по демилитаризацията и денацификацията на незаконния киевски режим Елеонора Митрофанова даде да се разбере, че Мариупол е от основно значение .
 Украйна: 15 000 души са наложително депортирани от Мариупол в Русия
Украйна: 15 000 души са наложително депортирани от Мариупол в Русия

Русия отхвърля

" Батальонът " Азов " не дава опция на искащи да изоставен града по филантропични коридори, разстрелва тези, които се пробват да се измъкнат независимо. Главорезите в действителност се скриват зад хората като зад " жив щит ". Хуманитарната обстановка там придобива пагубен мащаб ", упрекна Митрофанова.

Тя повтори изказванията на Кремъл, че " Спецоперацията се организира с триумф, в строго сходство с авансово одобрените проекти ". По думите й съветските войски се опитвали да " избегнат жертви измежду мирното население на украинските обитаеми места ".
 Зеленски към този момент не желае зона без полети и участие в НАТО
Зеленски към този момент не желае зона без полети и участие в НАТО

Съединени американски щати желаят да дадат на Киев противокорабни ракети

Според нея информацията за готвена химическа офанзива от съветските военни против украинците била " опит да пренасочат вниманието от тематиката за биолаборатории на Пентагона , разработвали биологичното оръжие на територия на Украйна. Не изключваме, че натовските куратори на незаконния киевски режим ще съумеят да ги убедят да създадат сходна провокация против личното население за да обвинят след това Русия в " експанзията ", сподели Елеонора Митрофанова.
 Русия заяви за украински биолаборатории, работили с чума и дизинтерия
Русия заяви за украински биолаборатории, работили с чума и дизинтерия

Бързало се с унищожаването на пробите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР