С декларация към всички институции политическа партия Има такъв народ

...
С декларация към всички институции политическа партия Има такъв народ
Коментари Харесай

ИТН излезе с декларация относно кризата в енергетиката

С декларация към всички институции политическа партия " ИТН " предизвестява за тежките последици за стопанската система на страната от продължаващата обърканост в енергетиката.

Според Има Такъв Народ тази рецесия е директен резултат от прогресиращата ликвидна рецесия на енергийната борса и неефективното й ръководство от страната.

От партията оферират следните дейности:
Приемане на национална стратегическа рамка, в която да се показват дълготрайни цели за развиване в сектора; Разработване и приемане на народен пазарен модел с отчитане на механизъм за капацитет; Обявяване на обвързващ график за ограничение на контролирания пазар до групата на енергийно уязвимите потребители; Преразглеждане на работата на Българската енергийна борса; Преоценка на методите на държавно ръководство в енергетиката.
" Ние настояваме за неотложно сезиране на ДАНС и прокуратурата за следствие и заблуждение под правосъдна отговорност за незаконно безучастие на служебните лица в БЕХ, НЕК и Топлоелектрическа централа “Марица Изток 2 " по преодоляване на рецесията ", се споделя в декларацията на партията.

Цялата декларация вижте

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР