С чисто нов асфалт, подменени бордюри и тротоарна настилка ще

...
С чисто нов асфалт, подменени бордюри и тротоарна настилка ще
Коментари Харесай

Започнаха ремонтите в поредно село от Община „Родопи

С чисто нов асфалт, сменени бордюри и тротоарна настилка ще бъде улица „ 13-та “ в село Кадиево след ремонта, който стартира през днешния ден. На място кметът на община „ Родопи “ ревизира началото на дейностите по възобновяване на пътната права. По време на инспекцията, дружно със заместник-кмета Емилия Иванова и кмета на селото Лиляна Петрова, разискаха хода на строителството.

За обновяването на тази централна и извънредно значима за жителите на Кадиево улица община „ Родопи “ влага сериозна инвестиция от общинския бюджет.

Старата настилка ще бъде почистена и върху нея ще бъде положен компактен асфалтобетон. Тротоарните плочки ще бъдат демонтирани и заменени с нови, ще бъдат сложени знаци и хоризонтална маркировка.

„ Тази улица не е ремонтирана несъмнено от десетилетия. Ремонтът е дълго чакан от популацията, а община „ Родопи “ прави всичко допустимо да усъвършенства изискванията на живот в обитаемоте места “, разяснява кметът Павел Михайлов.

Посрещнат от доволните поданици на Кадиево, Михайлов осведоми, че следва създаване на детска площадка в парка на селото, осъществяване на плана за създаване на футболно игрище в двора на учебното заведение, ремонт на пенсионерския клуб, замяна на уличното осветяване.

„ Има какво още да се прави в Кадиево и резултатите няма да закъснеят. Работим, както за младежите в селата, по този начин и за по-възрастните жители. Благодаря на кмета на Кадиево Лиляна Петрова за разбирането и положителната връзка. В екипност нещата се случват “, сподели още Михайлов.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР