С Бойко Борисов обсъдихме конструктивно и честно двустранните отношения между

...
С Бойко Борисов обсъдихме конструктивно и честно двустранните отношения между
Коментари Харесай

Медведев: Надявам се отношенията ни с България да се развиват във всички аспекти

С Бойко Борисов обсъдихме градивно и почтено двустранните връзки сред страните ни. Надявам се, че с Борисов начертахме проектите за бъдещето. Надявам се връзките ни с България да се развиват във всички аспекти. Това съобщи съветският министър председател Дмитрий Медведев на среща с Бойко Борисов в Министерски съвет.

"Когато няма контакт значи има подозрение един в различен. Дано да повдигнем равнището на търговско-икономическите връзки сред България и Русия. Търговският ни стокообмен беше 5 милиарда $, в този момент е 3 милиарда $. Това значат доста изгубени работни места ", сподели още съветският министър председател.

"Русия остава един от огромните търговски сътрудници на България. Надявам се да стигнем равнището от преди рецесията. Продължаваме да сътрудничим и в енергийната сфера. Готови сме да разгледаме присъединяване си в плана АЕЦ "Белене ", съобщи още Медведев.

"Руснаците на драго сърце прекарват почивките си в България. Винаги се радваме на жителите на България, които посещават Русия ", разкри той.

"Благодаря на Борисов за топлото посрещане и отвореният диалог. Разбрахме се да продължим връзките си ", приключи съветският министър председател Дмитрий Медведев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР