С български трибагреник, френско шампанско и италиански колбаси отпразнува рождения

...
С български трибагреник, френско шампанско и италиански колбаси отпразнува рождения
Коментари Харесай

Фики Стораро празнува ЧРД с шампанско и трибагреник

С български трикольор, френско шампанско и италиански салами отпразнува рождения си ден Фики Стораро. Певецът е роден точно на 3-ти март и поля повече от охолно празника си, видя HotArena.

Потомственият чалга реализатор е прочут с обилните си тържества - абитуриентски бал със стотици звездни посетители, тузарска женитба, на която му кумуваха Галена и Галин, а най-после и рожден ден, който събра на една маса поп, хип - хоп и чалга звездите. И вместо да се карат кой е по-по-най в музиката, всички дружно пиха, пяха и танцуваха хора до сутринта.

Фикрет Тунчер Фикрет, както е същинското му име, събра в столична механа другари и сътрудници, които купонясваха до дребните часове на нощта. Певецът даже съумя да накара сътрудниците си от поп музиката Дара и Галя от „ Каризма ” да се разкършат на дансинга под звуците на чалга.

Личният празник на Фики съответства с 3 март и мина в духа на националния празник. Байраци се развяваха до несвяст, пееха се патриотични песни, а в един миг Фики се окичи със знамето, въпреки и на назад. И макар че алегорично разгласи война, поставяйки трибагреника с аления цвят най-отгоре, той изкара няколко песни в този тип.

Иначе масите се превиваха от френското шампанско и италианските салами, чиито цени доближават галактически стойности. Липсваше единствено съветската водка, с цел да бъде празникът на Фики дефинитивно интернационализиран.

По всяка възможност артистът е икономисал за тях от хонорарите за артисти, защото сътрудниците му цяла вечер не пуснаха микрофона и не стопираха да му пращат музикални поздрави.
На сцената се изявиха Тони Стораро, Емрах, Софи Маринова, Бонка и още куп знайни и незнайни създатели, написа " България през днешния ден ".

Софка не спираше да се радва на рожденика - гушкаше го, раздаваше целувки, призна, че доста го обича, защото Фикрет е израснал пред очите й.
„ Да живее България! ” крещеше от своя страна Бони, която танцуваше с Дара национални песни.

„ За мен България е над всичко! Горд съм, че съм роден навръх 3 март! ”, показа и Фики.

В момента артистът е безспорна сензация в „ Капките ”. Той завоюва първите две излъчвания и записа от раз две победи. Стораро - младши обаче даде обещание да покаже още разнообразни стилове на пеене и облици, и не крие, че това е огромна страст за него.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР