С атрактивно събитие в шикозната обстановка на клуб The Brick

...
С атрактивно събитие в шикозната обстановка на клуб The Brick
Коментари Харесай

VIP Fashion Group стартира модните изяви за 2024-та с бляскаво събитие в морската столица

С атрактивно събитие в шикозната конюнктура на клуб The Brick Port в морската ни столица, екипът на фешън и ивент организация VIP Fashion Group публично започва стилните изяви за 2024-та година!

На сцената дефилираха новите открития на организацията, които сполучливо минаха професионалния курс за модели и фотомодели, воден от модела и носителка на купата Мис Варна 2022 - Яна Стоянова и Мис Варна 2018 – Михаела Йорданова!

Публиката стана очевидец на атрактивни хореографии и дефилета, както и на фотосесии онлайн пред обектива на фотографа Боби Решовски.

По традиция уредниците дадоха късмет и на млади актьори да показват своя креативен капацитет. За положителното въодушевление на гостите се погрижиха надарените поп и джаз изпълнителки, носителки на голям брой влиятелни музикални награди - Меги Йорданова, модел на VIP Fashion Group, и Бриана Гранде.

А изненадата на вечерта бе ослепителната Яна Стоянова, която с изключение на участник в стилните дефилета, впечатли публиката със своя изумителен музикален гений.

В ролята на водеща влезе собственичката на фешън и ивент организация Vip Fashion Group - Мира Матеева, която за край персонално връчи и дипломите за приключен професионален курс на образование за модели и фотомодели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР