С 326 е нараснал броят на заразените от коронавирус в

...
С 326 е нараснал броят на заразените от коронавирус в
Коментари Харесай

Редица държави смекчават ограниченията

С 326 е повишен броят на инфектираните от ковид в границите на последните 24 часа в Швейцария. Това е с 20 души по-малко по отношение на денонощие по-рано. Положителните проби от началото на пандемията са дали 27 404 души, а броят на умрелите е 1111.

Гражданите съблюдават нужната отдалеченост, което накара управляващите да подхващат дейности за поетапно намаляване на рестриктивните мерки, съобщи президентът на страната Симонета Сомаруга. Пръви работа ще стартират още веднъж фризьорските салони и физиотерапевтичните салони, лекарските кабинети, детските ясли, градинарските стопанства и магазини. На 11 май ще отворят учебните заведения, другите магазини и пазарите. Последни, на 8 юни, ще отворят още веднъж порти висшите и междинните образователни заведения, музеите, библиотеките и зоологическите градини, посочи тези дни държавното управление.

В Португалия са регистрирани през последното денонощие 663 нови заболели от Ковид-19, с което инфектираните в страната стават 19 685. Смъртните случаи, нарастнали за ден с 30, са към този момент 687. Оздравелите са 610. Извънредното състояние в Португалия ще остане в действие най-малко до 2 май.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР