Рязко и неочаквано затопляне в отношенията настъпи между Галена и

...
Рязко и неочаквано затопляне в отношенията настъпи между Галена и
Коментари Харесай

Защо Мария и Галена заровиха томахавките

Рязко и ненадейно стопляне в връзките настъпи сред Галена и Мария. Години наред те, меко казано, не се понасяха. Две от най-оборотните пайнерки спретнаха спонтанна взаимна изява в един от най-известните клубове в Слънчев бряг. Официално присъединяване бе на Галена, а колежката ѝ бе в публиката с приятелки, описват от таблоида “Уикенд”.

В момента, в който Галена запя парчето на Мария „ Най-добрият “ я предложения на сцената. Двете зарадваха феновете с спонтанен дует и кръшни танци. След еуфорията от взаимната им изява, почитателите си припомниха, че единствено допреди няколко години в сектора се носеха клюки за тиха война сред двете. Не можели да си поделят премиите на „ Пайнер “, които бяха спрени от съображения за успокоение в редиците на попфолк колоса. Чудели се по какъв начин да си поделят и хитмейкъра Кости.

В предишното битката за най-престижните категории в премиите на „ Пайнер “ бяха сред Галена, Мария и Преслава. Преслава обираше статуетките, за които колежките ѝ бленуваха. И до момента в който Галена също отнасяше по някоя премия, Мария даже не беше измежду номинираните. Това бе мотив да се заприказва, че не харесва Галена, напомня изданието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР