Рядко ще попаднете на фризьор, който да не се опита

...
Рядко ще попаднете на фризьор, който да не се опита
Коментари Харесай

Фризьорът съветва: Използвайте морска сол, ако имате мазна коса

Рядко ще попаднете на коафьор, който да не се опита да ви продаде някой от всичките тези артикули за коса, които е подредил по витрините в салона за хубост.
Истината е, че множеството от тях въобще не са това, за което биват препоръчвани. Да не приказваме и за голямата надценка, която нормално дистрибуторите изискват, тъй че въпреки всичко медиаторът, в тази ситуация фризьорът, да има изгода от това.
Ако обаче имате шанса да познавате непокътнат експерт, за който е значимо клиентът да се усеща освен хубав на момента, само че и по-късно, то сигурни сме, че вашият човек ще ви показа за всички тези натурални средства за коса, които са в пъти по-ценни от скъпите маркови артикули.
Край на отвратителното омазняване на косата
 Нямате визия каква мощна мощ крие морската сол Нямате визия каква мощна мощ крие морската сол
Пари - в този момент те вземат решение всичко, само че безусловно преди 4 000 години най-популярната разменна монета е била морската сол. Хората добре познава...
Омазняването на скалпа и косата е едно свръх неприятно събитие, което в случай че можехме, сигурно щяхме да заличим с магическа пръчица. Няма нищо по-ужасно от стилна дама с мазни корени коса.
Знаем, че това няма нищо общо с хигиеничните привички и не е обвързано с грижите, които човек поставя за външния си тип, само че не можем да скрием, че мазната коса работи отблъскващо.

Морска сол против мазна коса
Знаете, че морската сол оказва помощ за лекуване на синузит, настинки и още доста други. Дали обаче сте чували, че този естествен артикул има вълшебно деяние върху косата?
 За какво оказва помощ морската сол За какво оказва помощ морската сол
Натуралната морска сол е здравословна и има лечебни свойства. Тази сол съдържа повече от 80 съставки, които имат позитивно въздейст...
Не е нужно да вършиме нещо кой знае какъв брой особено. Дори не се постанова да подменяте козметиката за коса, която употребявате. Единственото, което се изисква от вас, е да добавите няколко супени лъжици морска сол в опаковката на шампоана. Разклатете добре, тъй че да сте сигурни, че съставките са се смесили.
Солта съумява да управлява мастните жлези по скалпа, които създават прекалено много кожна лой. Това, както и сами допускате, спомага за контролиране на това неприятно омазняване, което всеки ненавижда.

Използвайте шампоана толкоз постоянно, колкото сами решите. Не се постанова да вършиме някакви специфични ритуали под душа. Магията е в кристалите морска сол и това всеки себеуважаващ се коафьор го знае.
Много скоро позитивните резултати ще ви зарадват!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР