Рядко можем да срещнем човек, който не обича спагети, но

...
Рядко можем да срещнем човек, който не обича спагети, но
Коментари Харесай

Паста като в ресторант: Как да готвите пастата правилно

Рядко можем да срещнем човек, който не обича спагети, само че не всеки съумява да ги подготви по този начин, че да са в действителност впечатляващи. Има някои тънкости, които не са известни на необятната общност. Това обаче по никакъв метод не усложнява приготвянето на паста от всеки, който не е кулинар.

Няма нищо по-лесно от варенето на тестени произведения. Това е бързо за подготвяне и засищащо ядене, което се съчетава както с месо, по този начин и с риба. На опаковката на всеки артикул производителите показват метода на подготвяне, само че от време на време вместо апетитна вечеря на котлона се появява грозна бучка тесто. Защо се случва това и по какъв начин вярно да се подготви пастата?

Липса на задоволително вода
 Пролетна паста, която да приготвим вкъщи Пролетна паста, която да приготвим вкъщи
Лятото е съвсем на прага ни, само че истината е, че времето е прелестно за пролетни предписания. Именно една такава ще ви представим през днешния ден. ...

Качеството на ястието директно зависи от размера течност, в която се подготвят макароните. Всяка паста би трябвало да има свободно място, тогава те няма да се слепват до неприятна тестена бучка. За 100 гр артикул е нужен 1 литър вода.

Солите в несъответствуващото време

Става дума за солта, която разрешава на пастата да резервира чистата си форма и предотвратява слепването. Затова прибавете малко сол към водата авансово. За 100 гр тестени произведения са нужни 10 гр сол.

По време на готвенето се прибавя масло

Италианците се ужасяват, когато видят, че пастата се подготвя  с добавка на растително масло. Този способ резервира текстурата на макароните, само че изцяло убива усета им. Съставките се смесват до готово ядене, едвам по-късно е усъвършенстват и разкриват гастрономическите характерности на пастата.
 Как да приготвите съвършена паста в 4 лесни стъпки Как да приготвите съвършена паста в 4 лесни стъпки
От пене и спагети до фетучини и макарони, пастата се предлага в разнообразни форми и размери и може да се подготви по доста способи. Двата н...

Вода с ниска температура

За да развалите макароните, е задоволително да ги изсипете в некипяща вода. Задължително е да изчакате появяването на мехурчета и едвам по-късно да изсипете наличието на пакета.

Затворен похлупак

Едно от главните правила за подготвяне на тестени произведения е да се готвят в леко отворен тиган, при непрестанно безредие. В противоположен случай пастата ще залепне по стените и ще загуби положителния си външен тип. Не се предлага да изплаквате макароните след готвене, те се охлаждат и губят усета си. Друга постоянно срещана неточност е нарушаването на времевите режими. Производителите ясно показват какъв брой би трябвало да се вари техният артикул.

Съветите ще ви оказват помощ да избегнете неточности при приготвянето на пастата. Спазването на простите рекомендации ще помогне постоянно да зарадвате околните с вкусна храна.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР