Руснаците все по-рядко пият алкохол - това е заключението на

...
Руснаците все по-рядко пият алкохол - това е заключението на
Коментари Харесай

В Русия вече пият по-малко алкохол

Руснаците все по-рядко пият алкохол - това е заключението на Световната здравна организация, представено от локални медии. Анализът демонстрира, че през 2016 година потреблението е било малко над 11 литра алкохол на човек, оповестява Българска национална телевизия.

За последните 27 години това е абсолютният най-малко, споделят от организацията и показват, че най-вече руснаците са пили през 2006 - 17 литра алкохол на човек.

Статистиката включва данни както от формалните продажба, по този начин и потреблението на законно и нелегално създадените спиртни питиета.

Навременната и смислена политика на съветското министерство на опазването на здравето - това показва Световната здравна организация като съществена причина за понижената приложимост на алкохол.

Намаляване на времето и местата за продажба и ограничение на рекламата в средствата за всеобща информация на водка и сродните ѝ артикули са част от ограниченията, подхванати от съветската власт.

А мнението на здравните специалисти е, че съветският модел може сполучливо да бъде прибавен и в други страни, които имат проблем с използването на алкохол.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР