Руснаците гласуваха на втория ден от изборите, които почти сигурно

...
Руснаците гласуваха на втория ден от изборите, които почти сигурно
Коментари Харесай

Руснаците гласуваха на втория ден от изборите

Руснаците гласоподаваха на втория ден от изборите, които съвсем несъмнено ще удължат 25-годишното ръководство на Путин с още шест години.

Гласоподавателите в цяла Русия гласоподаваха в събота на втория ден от изборите, предопределени да формализират властта на президента Владимир Путин, който не е изправен пред съществени противници, откакто смазваше политическото инакомислие през съвсем 25-годишното си ръководство.

p>

Изборите идват на фона на безмилостни репресии, които задушиха самостоятелни медии и видни правозащитни групи. Най-върлият зложелател на Путин, Алексей Навални, в арктически затвор през февруари, а други критици са или в пандиза, или в заточение.

71-годишният Путин се изправя против трима алегорични противници от другарски настроени към Кремъл партии, които се въздържат от всякаква рецензия към него или нахлуването му в Украйна. Путин показа своята война в Украйна, която към този момент е в трета година, като екзистенциална борба против Съединени американски щати и други западни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР