Руснакът Андрей Григориев се дави. Докато спасителите на плажа се

...
Руснакът Андрей Григориев се дави. Докато спасителите на плажа се
Коментари Харесай

Андрей Се Удави, Но Спасителите Го Върнаха От Смъртта! Видял Е Всичко, През Сълзи Разказа Къде Отиват Лошите Души! По-Страшно Няма!

Руснакът Андрей Григориев се дави. Докато спасителите на плажа се пробват да го върнат към живота, мъжът е надникнал в отвъдното, и е сигурен, че истината му е показана от висши сили.

Андрей твърди, че след гибелта има два пътя. Добрите души не престават галактическото си битие, като се впуснат в тунел от светлина, от който струи блажено възприятие на естетика и обич.



За голямо негово страдание обаче Андрей бил безусловно засмукан по другия път – там, където отиват неприятните души.

Мъжът разказва мястото като галактика без звезди. Място, където господства мрак, обезсърчение и боязън. Най-страшния затвор, където душата изпитва неописуема „ болежка “ за безконечни времена.

Болката и отчаянието са толкоз мощни, че нищо друго не може да се осъзнае. Андрей споделя през сълзи, че не пожелава и на най-големия си зложелател да прекара и минута в това място.

Мнозина считат, че това, което Андрей разказва е пъкълът. Пъкълът не е място, където варят обречените в казани. То е място, където наказаните души са обречени на постоянно обезсърчение и на най-страшното – неналичието на Божията обич!

За това е доста значимо да си създадем добра сметка по какъв начин живеем!/BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР