Руснак е задържан за джебчийски кражби спрямо възрастни хора, съобщиха

...
Руснак е задържан за джебчийски кражби спрямо възрастни хора, съобщиха
Коментари Харесай

Задържан е руснак за джебчийски кражби от възрастни хора в Бургас

Руснак е арестуван за джебчийски обири по отношение на възрастни хора, оповестиха от МВР-Бургас.

Арестуваният е на 51-години и обитава в Приморско. Той по еднакъв метод е осъществявал закононарушенията по отношение на пенсионерите, живеещи в комплексите „ Изгрев “ и „ Зорница “. Полицейските чиновници са установили, че руснакът ги е спирал, като чрез потупване и мимики им показвал, че връхната им дреха е изцапана. Използвайки разсейването на бургазлиите, 51-годишният мъж правил кражбите.

На 8 ноември е било осъществено първото закононарушение спрямо 72-годишен мъж от к-с „ Изгрев “. Откраднати са 800 лв. и персонални документи.

Втората жертва е на 74 години и е от същия комплекс. На 15 ноември е бил отмъкнат портфейла му със сумата от 255 лв.. Третият 61-годишен бургазлия е от „ Зорница “. На 17 ноември е бил откраднат портфейл, в който е имало 1600 лв. и персонални документи.

Руснакът е направил пълни самопризнания и по трите случая, като е възстановил откраднатите суми. Работата по изцяло документиране на незаконната му активност продължава от чиновници на Пето Районно ръководство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР