Руското външно министерство заяви, че докладът на ITU - Международния

...
Руското външно министерство заяви, че докладът на ITU - Международния
Коментари Харесай

Разрушената инфраструктура на Украйна – лъжа, според Захарова

Руското външно министерство съобщи, че отчетът на ITU - Международния съюз по далекосъобщения за разрушаването на инфраструктурата в Украйна е цялостен с несъответствия и в действителност, цялостен с неистини.

Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова прикани Международния съюз по далекосъобщения да не взе участие в тиражирането на неистини.

Според Захарова отчетът е изпълнен с логичен трикове и несъответствия и е направен в най-хубавите обичаи на " нископардонните пропагандни наръчници ".

" В отчета се цитират хипотетично доказани обстоятелства за всеобщо заличаване и се показват статистически данни, въз основа на които се вършат аналитични изводи ", съобщи дипломатът.

Също по този начин информацията е напълно получена от украинската администрация, а създателите са се занимавали с тази " фундаментална " работа отдалечено - без да си създадат труда да отидат на място и да ревизират данните .

Русия приканва ITU да резервира политически неутралитет и да не взе участие в тиражирането на неистини - добави представителят на съветското външно министерство.
 Лунни пейзажи от Маринка в Донецк
Лунни пейзажи от Маринка в Донецк

Какво съумяват да завладяват руснаците

" Изразяваме позицията, че тази публикация е следващият опит за политизиране на активността на техническите организации от системата на Организация на обединените нации в сгода на линията на Запада за дискредитиране на Русия . Призоваваме генералния секретариат на ITU да резервира политически неутралитет и да не се занимава с повторение на неистини. Това води до подкопаване на престижа на най-старата интернационална организация. Руската федерация, като пълновръстен член на ITU, ще следи прецизно за това ", уточни дипломатът.
 Въздушен удар по сериозна инфраструктура в Запорожие
Въздушен удар по сериозна инфраструктура в Запорожие

Едно оборудване е унищожено
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР