Руското външно министерство обвинява НАТО, че се подготвя за конфликт

...
Руското външно министерство обвинява НАТО, че се подготвя за конфликт
Коментари Харесай

Русия твърди, че НАТО подготвя съюзниците за война

Руското външно министерство упреква НАТО, че се приготвя за спор посредством активността си в Източна Европа и Черноморския район, увеличавайки рисковете за сигурността на Русия.
Руското външно министерство твърди, че активността на НАТО в Източна Европа и региона на Черно море е ориентирана към подготовка на съдружниците за спор, което основава спомагателни опасности за сигурността на Русия.
Русия нападна североизточния украински град Харков с въздушни бомби в сряда за първи път от 2022 година, като умъртви минимум един граждански и рани 16 други, споделиха локални управляващи.
Правителствата на Полша и Украйна се срещат във Варшава за договаряния, които се надяват да оказват помощ за усмиряване на разногласието за вноса на зърно, който провокира всеобщи митинги на фермери, само че върховен полски чиновник сподели, че пробив е малко евентуален.
Украинският външен министър Дмитро Кулеба сподели, че е дошъл в Ню Делхи, с цел да прокара визията на Киев за пътя към мир в Украйна и да укрепи връзките с Индия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР