Руското нахалство придобива все по абсурдни измерения. Тайнствен руски дипломат“

...
Руското нахалство придобива все по абсурдни измерения. Тайнствен руски дипломат“
Коментари Харесай

Смях в Австралия! Руски „дипломат“ окупира парцел, отказан на руското посолство. Брани го по анцуг


Руското безсрамие придобива все по неуместни измерения. Тайнствен съветски „ посланик “ по спортен екип и вехти маратонки се самонастани на имот земя в центъра на австралийската столица Канбера и заживя в колиба, издигната за възможните строители на обекта.

На въпросния имот беше планувано да се строи нова постройка за посолство на Русия, само че управляващите в Австралия взеха решение да спрат градежа, оповестиха Bloomberg и Sky News.

Неизвестният посланик към този момент няколко дни живее в бараката на имота, до неотдавна даден под аренда на Москва. Полицията обаче не може да го изсели, тъй като той има дипломатическа цялост. Австралийските медии дори откриха, че очилатият господин с коремче постоянно си поръчва подготвена храна на този адрес и доставчиците я носят най-коректно.

По рано този месец държавното управление на Австралия публично реши да анулира контракта за аренда на имота, на който трябваше да се строи новото здание на съветското посолство в Канбера. Кабинетът получил от спецслужбите рекомендации за сигурност, една от които е „ по отношение на риска, който съставлява ново съветско наличие в непосредствена непосредственост до постройката на австралийския Парламент. “

Заплахата за националната ни сигурност, каквато би представлявало едно съветско посолство на това място, към този момент не е същата. Просто някакъв облик стои там тревата. Ние него не го считаме за заплаха за националната ни сигурност “, иронично разяснява вицепремиерът на Австралия Антъни Албанезе.

Иначе, в по-сериозен звук, той означи, че въпросният посланик, в случай че се наложи, може да бъде разгласен за „ личност нон грата “ и Русия да бъде принудена да си го прибере. Ако Москва не го направи, Австралия бързо ще анулира дипломатическия му статус и ще го арестува като елементарен, въпреки и съветски жител.

Руското посолство отхвърли да разяснява парадоксалния случай. Може единствено да се допусна, че точно от посолството са пратили собствен човек (шофьор, готвач или елементарен разузнавач от най-дребно ниво) да брани арендата до последния човек.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР