Руско-украинска война КомпанииЗападните банки се опасяват от конфискация на активите

...
Руско-украинска война КомпанииЗападните банки се опасяват от конфискация на активите
Коментари Харесай

Лавров се поправи: Русия не мислела за ядрена война

Руско-украинска война КомпанииЗападните банки се притесняват от конфискация на активите им в РусияПолитикаСпортистите от Русия и Беларус са изключени от Параолимпиадата
Русия не мисли за нуклеарна война. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров в четвъртък в изявление за съветската държавна телевизия. Това се случва единствено ден, откакто той уточни, че в случай че има Трета международна война, то тя ще бъде нуклеарна.

Мисълта за нуклеарната сила непрекъснато се върти в главите на западните политици, само че не и в главите на руснаците “, сподели той. „ Уверявам ви, че няма да позволим каквато и да е провокация да ни разбалансира “.

Лавров добавя, че съгласно него някои задгранични водачи се готвят за война против Русия и че Москва ще продължи с военната си интервенция в Украйна „ до края “. Според формалната си позиция Русия упорства за демилитаризация на Украйна, отвод на страната от участие в НАТО и публично признание на Крим за съветска територия.

Лавров сподели, че не се съмнява, че ще бъде открито решение на рецесията в Украйна и следва нов кръг от договаряния сред украински и съветски публични лица.

Той уточни, че разговорът на Русия със Запада би трябвало да се основава на взаимно почитание и упрекна НАТО, че се стреми да резервира превъзходство.

Макар Русия да има доста благосклонност, тя не може да разреши на никого да подкопае нейните ползи “, добави Лавров.

Той удостовери, че една от главните цели на Москва е Украйна да се откаже от инфраструктурата, която заплашва Русия.

Украинските управляващи упрекнаха съветските сили в удари по цивилни региони, само че Лавров сподели, че съветските войски са имали строги заповеди да употребяват високоточно оръжие за заличаване на военна инфраструктура.

Не предлагайки никакви доказателства, Лавров сподели, че Русия има информация, че Съединените щати са обезпокоени от вероятността да изгубят надзор над това, което той дефинира като химически и биологични лаборатории в Украйна и упрекна Англия в построяването на военни бази там.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР