Руският военнопрестъпник Владимир Путин, президент на терористична Русия, призова руските

...
Руският военнопрестъпник Владимир Путин, президент на терористична Русия, призова руските
Коментари Харесай

Военнопрестъпникът Путин призова руските жени да раждат "осем или повече" деца - за да има материал за "пушечно месо"

Руският военнопрестъпник Владимир Путин, президент на терористична Русия, прикани съветските дами да имат осем или повече деца и да трансфорат огромните фамилии с " норма " на фона на възходящия брой жертви във войната против Украйна. 
 
Раждаемостта в Русия непрестанно понижава от 90-те години насам, напомня английското издание The Independent. В същото време терористична Русия е отчела повече от 300 000 жертви от началото на нашествието в Украйна. А нашествието в Украйна е довела също до бягането от Русия на към 820 000-920 000 души, съгласно самостоятелната политическа група Re: Russia.
 
В тирада посредством видеовръзка Путин уточни, че увеличението на съветското население ще бъде " нашата цел за идващите десетилетия ". Той добави: " Много от нашите нации поддържат традицията на фамилията, в което се отглеждат четири, пет или повече деца. Припомнете си, че в съветските фамилии нашите баби и прабаби са имали както 7, по този начин и 8 деца. Нека съхраним и възродим тези обичаи. Да имаш доста деца и огромно семейство би трябвало да стане норма, метод на живот за всички нации на Русия ".
 
Изявлението е на Путин бе направено по време на конференция, ръководена от главата на Руската православна черква патриарх Кирил, като на нея участваха представители на обичайни религиозни организации на Русия. Темата ѝ беше " Настоящето и бъдещето на съветския свят ".
 
Страната бележи спад в раждаемостта си още преди разпадането на Съветския съюз. Експертите отдават този спад на влошаващата се стопанска система и строгите разпореждания за абортите, които възпират евентуалните родители.
 
Руският президент се опита да усили слабата раждаемост в страната посредством използване на разнообразни държавни тласъци за хора с деца, в това число финансови награди за фамилии с повече от едно дете, откогато пристигна на власт преди 24 години.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР