Руският президент Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на

...
Руският президент Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на
Коментари Харесай

Страх от COVID-19 тресе Владимир Путин

" Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 се опасява да се болести с COVID-19, макар че ограниченията за ограничението на разпространяването на болестта бяха вдигнати преди повече от две години ", написа основаният в Нидерландия вестник " Москоу таймс ".

" Всички хора, поканени на церемонията по встъпването в служба на държавния ни глава, би трябвало да имат отрицателни проби ", това заяви през днешния ден ръководителят на комисията по конституционно законодателство и държавно строителство в Съвета на федерацията (горната камара на Народното събрание в Москва) Андрей Клишас ", добави изданието.

" Церемонията ще се състои на 7 май. Всички пристигнали на формалното събитие ще би трябвало да покажат негативен тест, изработен 24 часа преди този момент ", сподели още депутатът, представен от медията.

" Губернаторът на Калининградска област (най-западната административно-териториална единица на Русия) Андрей Алиханов дружно с формалната покана е получил и тест за COVID-19 ", уточни още " Москоу таймс ".

" Депутати от Държавната дума (долната камара на Народното събрание в Москва), от своя страна, се оплакаха, че едва ли ще могат да се изследват за COVID-19 поради почивните дни, отпуснати за Великденските празници ", добави вестникът.

Екипът на novini.bg напомня, Путин бе определен за пети път за държавен глава на 17 март. По данни на съветската Централна изборна комисия той получи на 87% от действителните гласове при изборна интензивност към 77 на 100.   

" В управлението на Русия мощно имат вяра в тайните теории за COVID-19. Така да вземем за пример, секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев съобщи, че вирусът е бил основан в американски военни лаборатории с пари от фондациите на Бил и Хилари Клинтън  Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по татко Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият и Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в ", написа още медията, основана в Нидерландия.

" Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин пък прикани преди време: Съединени американски щати са отговорни за основаването и разпространяването на заболяването и те би трябвало да платят обезщетения на всички наранени страни по света ", добави изданието.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР