Руският президент Владимир Путин заяви в интервю за в. "Файненшъл

...
Руският президент Владимир Путин заяви в интервю за в. "Файненшъл
Коментари Харесай

Путин: Либералните ценности са отживелица

Руският президент Владимир Путин съобщи в изявление за в. "Файненшъл таймс ", че демократичните полезности са отживялост, тъй като са били отхвърлени от множеството хора в западните страни, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

Според него немската канцлерка Ангела Меркел е направила съществена неточност, приемайки демократична политика във връзка с имиграцията от Близкия изток. "Либералната концепция допуска да не се прави нищо. Мигрантите могат да убиват, да плячкосват и да изнасилват безнаказано, тъй като техните права на мигранти би трябвало да бъдат предпазени. Какви права са това? За всяко закононарушение би трябвало да има наказване. Така че демократичната концепция стана отживялост. Тя влезе в спор с ползите на болшинството от популацията ", сподели още съветският президент.

Путин разкри, че Русия не е хомофобска страна, само че че склонността на Запада да одобри хомосексуализма и половата несигурност наподобява прекомерна за него. "Традиционните полезности са по-стабилни и по-важни за милиони хора, в сравнение с демократичната концепция, която, според мен, в действителност замира ", сподели той. Той изрази мнение, че демократичните кръгове употребяват проблемите, които изпитва Католическата черква, с цел да я унищожат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР