Руският президент Владимир Путин заяви, че ситуацията в икономиката е

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че ситуацията в икономиката е
Коментари Харесай

Путин: Да се оставим на естествен подбор? Това е диващина!

Руският президент Владимир Путин съобщи, че обстановката в стопанската система е доста значима, само че не може да бъдат жертвани хората - не трябва да се ползва закона за натурален асортимент, съобщи ФАН.

Държавният глава означи, че в обстановката с ковид приказваме за честен избор. Някои считат, в това число и в Русия, че първо би трябвало да мислим за стопанската система и материалното благоденствие, обърна внимание президентът. Според Путин последователите на естествения асортимент в действителност оферират да се работи както в примитивни времена, когато възрастни, заболели деца и други слаби хора са били просто изоставяни, с цел да оцелее племето.

Държавният глава напомни, че Древна Спарта, където болните деца са хвърляни от висока канара, в последна сметка изгубила държавността си. " Ние живеем в 21 век и ще кажа непосредствено: тези, които в този момент оферират да пожертват хората, оставяйки ги на произвола на ориста, в действителност приканват за дивотия и безчовечие ", сподели Путин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР