Руският президент Владимир Путин заяви, че ще посъветва американския президент

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че ще посъветва американския президент
Коментари Харесай

Путин към Тръмп за цените на петрола: Погледни се в огледалото

Руският президент Владимир Путин съобщи, че ще посъветва американския президент Доналд Тръмп да се огледа в огледалото, с цел да открие виновника за покачването на цените на петрола, съобщи ТАСС, представена от БГНЕС.
" Имахме доста добра среща с президента Тръмп в Хелзинки ", сподели Путин на пленарната сесия на Форума на съветската енергийна седмица. " Но в случай че бяхме засегнали тематиката, която в този момент обсъждаме, бих му споделил: в случай че искаш да откриеш виновника за покачването на цените на петрола, Доналд, тогава би трябвало да се погледнеш в огледалото “.
Със санкционната си политика Съединени американски щати подкопават доверието в $ като международна аварийна валута , съобщи още Путин. " Струва ми се, че нашите американски сътрудници вършат голяма стратегическа неточност - подкопават доверието в $ като универсална, по своему единствена аварийна валута през днешния ден, подкопават вярата в нея като повсеместен инструмент. В реалност те режат клона, на който седят. Това е необичайно, дори изумително “, сподели съветският президент, разяснявайки обстановката с опита на други страни да заобиколят глобите на Съединени американски щати против Иран.
Руският водач счита, че това е " типична неточност на всяка империя - когато хората мислят, че нищо няма да се случи, че всичко е толкоз мощно, толкоз мощно, че всичко е толкоз устойчиво, че няма да има никакви отрицателни последствия. Но не - те (последствията - бел. ред.) идват рано или късно ", увери съветският президент.
Той уточни, че цена на петрола от 65 до 75 $ за барел устройва Москва . " Нас би ни устроила цена от 65 до 75 $ за барел, което би било изцяло обикновено, с цел да подсигурява ефикасното действие на енергийните компании и капиталовия развой ", уточни съветският водач.
Изявлението си пред стопански конгрес в Москва Путин направи в миг, когато цените на петрола скочиха тази седмица и доближиха най-високото си равнище от ноември 2014 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР