Руският президент Владимир Путин заяви, че иска да узнае позицията

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че иска да узнае позицията
Коментари Харесай

Путин не изключва преговори със Зеленски, първата тема ще е...

Руският президент Владимир Путин съобщи, че желае да узнае позицията на украинския президент Володимир Зеленски за спора в Източна Украйна, оповестява Reutеrs. Путин сподели пред кореспонденти в Пекин, че ще би трябвало да разиска способи за преустановяване на спора със Зеленски и че украинският народ е изтощен от този спор, написа Блиц.

Пълномащабно нападение против бунтовници в провинция Идлиб в Сирия " в този момент не е оправдано " и сигурността на цивилните би трябвало да бъде взета поради, изясни още съветският президент.

Путин изясни, че Русия ще работи с сирийската съпротива за завършване на състава на парламентарен комитет, част от напъните за обезпечаване на политическо споразумяване на спора.

Русия помогна на силите, правилни на сирийския президент Асад, да си върне по-голямата част от страната в осемгодишната война, само че конфликтите не престават.

Владимир Путин в събота подлага на критика присъдата на Мария Бутина в Съединени американски щати като " произвол ", добавяйки, че не схваща за какво е изобщо е арестувана.

" Не можем да я обвиним в нищо, но за да не наподобява изцяло неуместно, тя е наказана на 18 месеца затвор ", изясни той.

" Всъщност това е произвол. Не разбираме за какво е наказана ", разяснява съветският президент.

В по-нататъшни коментари Путин съобщи, че следствието на нечистия съветски нефт би трябвало да се извърши благодарение на правоприлагащите органи. Полша, Германия, Украйна и някои други страни стопираха вноса на съветски нефт през тръбопровода " Дружба " тази седмица заради замърсяване.

Русия планира да възвърне доставките на нефт през тръбопровода за Европа до две седмици.

Той също по този начин разяснява, че не е чул никакви сигнали от членове на ОПЕК за възможността да изоставен договорката за ограничение на добива на нефт, като добави, че това е малко евентуално.

Путин добавя, че сделката е в действие до края на юни и той се надява Саудитска Арабия да не се постанова да покачва производството си, с цел да компенсира възможните ограничавания на износа от Иран поради санкциите на Съединени американски щати.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР