Руският президент Владимир Путин заплаши с по-нататъшни сурови ответни мерки,

...
Руският президент Владимир Путин заплаши с по-нататъшни сурови ответни мерки,
Коментари Харесай

Путин ще бъде суров с Украйна и я сравни с терористична организация

Руският президент Владимир Путин заплаши с по-нататъшни " сурови " ответни ограничения, които да подхождат на " равнището на опасност за Руската федерация, не се съмнявайте в това ", като в същото време упрекна Киев в " тероризъм ".

Владимир Путин предизвести Киев, че в случай че украинските управляващи се опитат да продължат да правят терористични набези на съветска територия, отговорът ще бъде недопечен.

" Ако опитите за осъществяване на терористични офанзиви на наша територия продължат, отговорът на Русия ще бъде корав и ще подхожда на равнището на заканите, които Руската федерация прави оценка ", съобщи Путин в понеделник по време на оперативното съвещание с членовете на съветския Съвет за сигурност.

" Никой не трябва да се съмнява в това ", акцентира Путин и съобщи, че Русия към този момент е нанесла удари по военни и инфраструктурни цели в Украйна след гърмежа на Керченския мост в събота.

Той посочи, че с дейностите си киевският режим в действителност се е изравнил с интернационалните терористични организации , тъй че към този момент не е допустимо да се оставят без отговор сходни закононарушения.

В телевизионна изява в понеделник президентът Владимир Путин съобщи, че Русия е нанесла удари по военни и инфраструктурни цели в Украйна след гърмежа на моста в Крим в събота.

Украйна не е поела отговорност за нападението против Керченския мост - основна връзка сред съветската континентална част и Крим, който Москва нелегално завладя през 2014 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР