Руският президент Владимир Путин за пореден път обяви готовността си

...
Руският президент Владимир Путин за пореден път обяви готовността си
Коментари Харесай

Путин: Готови сме за преговори, но не на основата на пожелания след употреба на психотропни средства

Руският президент Владимир Путин за следващ път разгласи готовността си за договаряния, само че на основата " на действителностите на бойното поле ". Тоест Москва ще изисква признание на окупираните от нея територии, написа украинското издание " Страна ", представено от " Фокус ".

" Готови ли сме за договаряния? Да, подготвени сме, само че единствено за договаряния, не въз основа на някакви прищявки след използването на психотропни средства, а въз основа на действителностите, които са се развили, както се споделя в такива случаи, на земята ", съобщи президентът на Руската федерация, очевидно намеквайки за изказванията, че украинският президент Зеленски използва опиати.

Също по този начин съгласно него Москва няма да се съгласи на договаряния, които ще бъдат употребявани от Украйна и Запада като " пауза за превъоръжаване “ и ще изисква " гаранции за сигурност " за Русия.

" Ние би трябвало ясно и изрично да разберем за себе си, че това не е пауза, която съперникът желае да вземе за превъоръжаване, а това е сериозен диалог с гаранции за сигурност на Руската федерация “, съобщи Путин.

Той също по този начин добави, че Русия е наясно с " морковите, които непознатите държавни управления ще покажат ", с цел да убедят Москва, че моментът за договаряния е настъпил.

" У нас, спомняте ли си какво споделяха в Русия? За някои щастието на битово равнище беше: " сит, пийнал и нос в тютюна ". С такива хора е по-лесно. Нахранени, пияни – т.е. наял се, напил се. Нос в тютюна, тъй като са употребявали емфие. Сега носът ти е в кокаин, нали? Но няма значение, с такива е по-лесно. Но с умните е по-трудно, те са по-опасни, тъй като те въздействат на съзнанието на обществото, в това число и на нашето. Ще пускат всевъзможни свои пожелания под вода на " моркови " за нас ", изясни Путин.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР