Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин отрече българската връзка при взрива на Кримския мост

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През сподели през днешния ден на конференция в Астана, че не е получавал достоверна информация за камион, тръгнал от Одеса с гърмеж, който най-после се възпламенил на Кримския мост. Чул, че такава версия била развита от Федералната работа за сигурност (ФСБ), само че не било открито тъкмо дали подобен камион (зърновоз) е потеглил от пристанището на украинския град. Според първични съветски изказвания камионът се отправил от Одеса, минал през Русе, след това през Черно море стигнал до Грузия, а оттова траял към Армения, Русия и Кримския мост, където се взривил.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7643
Българските управляващи изрично отхвърлиха сходен камион да е влизал на българска територия. От думите на Путин следва, че щом въпросният камион не е тръгнал от Одеса, няма по какъв начин да е траял по маршрута, начертан от ФСБ. Сега ще би трябвало да се показа друга версия, тъй като Путин сподели, че чака да получи достоверна информация.

На конференцията той разсея и друго съмнение - че е решил да взе участие персонално в срещата на високо ниво на Г-20 идния месец в Индонезия. Такава информация породи догадка, че може да се срещне там за договаряния с американския президент Джо Байдън. " Не е решено дали да пътувам в Индонезия. Такъв въпрос не е обсъждан. А и не виждам нужда от договаряния с Байдън ", сподели той.

Запитан дали може да се чакат нови масирани удари по украинските градове, съветският президент съобщи: " Сега няма потребност от всеобщи удари, най-малко не в този момент, в този момент има други задания. "

Путин също по този начин съобщи, че Русия няма за цел да унищожи Украйна. Той сподели, че не съжалява за решенията си по време на войната: " Действията ми са верни ".

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР