Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин пристигна във Виетнам, но очакваната му среща с Тръмп още не е насрочена

Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила дойде във виетнамския град Дананг, където през днешния ден и на следващия ден ще взе участие в срещата на върха на Азиатско-Тихоокеанското съдействие (АТИС), съобщи ТАСС.

Очаква се той да има редица двустранни срещи в коридорите на форума, като най-очакваната е тази с американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила.

Окончателна договореност за такава среща в Дананг обаче към момента не е реализирана, съобщи заместник-помощникът на американския президент по националната сигурност Майкъл Антън. Той приказва в китайската столица Пекин пред публицисти, съпровождащи Тръмп в азиатската му обиколка.

"Нищо не е планувано ", сподели той във връзка на възможна среща на двамата водачи на виетнамска земя.

По-рано прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков сподели пред публицисти, че в Кремъл разчитат на сполучлив свършек на съгласуването на точното време, място и на формата на срещата на двамата президенти. Той удостовери, че е обсъждан вид такава среща да се състои още през днешния ден, само че към този момент "няма координиран някакъв дневен ред ", написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР