Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Владимир Путин подписа закон, позволяващ 30-дневно задържане за нарушаване на военното положение

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През подписа през днешния ден закон, който разрешава 30-дневно задържане и санкция за нарушение на военното състояние в местата, където то е въведено,
съобщи Ройтерс, цитирина от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10876
Официално обаче, военното състояние в Русия към момента не е въведено. Вместо това управляващите в някои области са оповестили изключително състояние поради протеста на наемническата компания „ Вагнер “.

Въпреки това, военното състояние към този момент е в действие в окупираните от Русия региони на Украйна в Херсонска, Донецка, Луганска и Запорожка област.

Текстът на новия закон не изброява съответни нарушавания на военното състояние, само че се допуска, че се отнася за нарушавания, които не биха били наказуеми в спокойно време, като да вземем за пример нарушение на полицейския час или отвод от работа.

Съгласно новия закон, в случай че лицето се намира в транспортно средство в нарушаване на военното състояние, транспортното средство може да бъде иззето.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР