Младеж от Индонезия остана шокиран, когато 12 дни след сватбата

...
Младеж от Индонезия остана шокиран, когато 12 дни след сватбата
Коментари Харесай

Младеж си намери девойка в интернет, ожениха се и тогава откри, че съпругата му е мъж

Младеж от Индонезия остана шокиран, когато 12 дни след сватбата си откри, че дамата на живота му, в която се бил врякъл в обич и честност, в действителност се оказа... мъж.

Двамата са се срещнали в интернет и момчето останала пленено от хубостта ѝ. Той бил дотолкоз влюбен в нея, че незабавно ѝ предложил брак, който тя приела. Имала обаче едно-единствено изискване – съюзът им да не бъде публично регистриран, защото майка ѝ е умряла, а татко ѝ не се е появявал дълго време, тъй че нямала близки, които да предложения на церемонията.

В първите дни всичко вървяло безпрепятствено, въпреки младоженецът да бил забелязал, че брачната половинка му имала някои „ известни особености “, на които не придал такова значение. През времето, когато били дружно, мнимата жена постоянно прикривала лицето си с воал или хиджаб – държание, което аргументирала със своята свенливост.

Родителите на младежа обаче били изключително недоверчиви към снахата и почнали свое следствие, вследствие на което открили, че тя е той, а любовта им в действителност е лъжлива скица.

Мъжът, представял се за жена, всякога е получавал пари от брачна половинка си, когато изискал и за каквото изискал. В последна сметка схемата му била разкрита и в този момент, в случай че бъде приет за отговорен, го грозят до четири години затвор.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР