Руският президент Владимир Путин винаги се е стремял да запази

...
Руският президент Владимир Путин винаги се е стремял да запази
Коментари Харесай

Какво знаем за семейството на Владимир Путин?

Руският президент Владимир Путин постоянно се е стремял да резервира персоналния си живот във допустимо най-голяма загадка, написа National World.

Докато той продължава офанзивата си против Украйна, въпросите по отношение на фамилията му се настаниха под светлината на прожекторите.

Има ли деца? Женен ли е? Какви са връзките му с над 30 години по-младата от него някогашна олимпийска художествена гимнастичка Алина Кабаева?

Кои са Мария Путина и Катерина Тихонова?

Мария Путина и Катерина Тихонова са най-големите дъщери на Путин. Те са плод на първия му брак с Людмила Александровна Очеретная.

Мария Владимировна Путина, позната още като Мария Воронцова и Мария Фаасен, е най-голямата му щерка, родена на 28-ми април 1985 година в Ленинград (сегашен Санкт Петербург) в Русия.

Тя е посещавала Санктпетербургския държавен университет и приключва Московския държавен университет през 2011 година След това става докторант в Изследователския център по ендокринология в Москва.

Путина специализира в региона на педиатрията и е посочена като консултант на татко си по генно инженерство. Тя е омъжена за холандския предприемач Йорит Фаасен. Двамата живеят в Москва от 2015 година насам.

Катерина Тихонова, известна още като Екатерина Владимировна Путина, е втората щерка на Путин, родена на 31-ви август 1986 година

Тя също посещава Санктпетербургския държавен университет, а по-късно приключва Московския държавен университет. Тихонова учи азиатски науки, а по-късно придобива магистърска степен по физика и математика.

През 2020 година Тихонова е назначена за началник на нов институт за изкуствен интелект в Московския държавен университет. Преди това е заемала управителна позиция във висшето образователно заведения в продължение на няколко години, като е била ангажирана с разнообразни планове с обществено финансиране.

Тихонова е добре позната и в света на акробатичния рокендрол, неолимпийски спорт, в който сътрудници или групи извършват атлетически и акробатични танци. На съветското състезание през 2014 година тя и сътрудникът й Иван Климов заеха второ място.

През 2013 година Тихонова се омъжва за Кирил Шамалов – наследник на Николай Шамалов, съсобственик на банка " Россия ". През 2018 година, обаче, двамата се разделят.

Колко деца има Владимир Путин?

Има клюки, че съветският президент има още четири деца от пенсионираната художествена гимнастичка Алина Кабаева.

Източник споделя пред Page Six, че тя и Путин имат " две млади момчета и девойки близначки, които са родени в Швейцария " и че " всички деца имат швейцарски паспорти ".

Според него, до момента в който Путин прави нападението си против Украйна, атакувайки почтени жители и предизвиквайки бежанска рецесия, фамилията му се крие в частна и доста сигурна хижа някъде из Швейцария.

Кабаева се скри от очите на обществеността през октомври 2018 година на фона на слуховете за раждането на близначките.

Миналата година, обаче, тя направи изказване, с цел да пожелае шанс на съветския женски тим по гимнастика преди Олимпиадата. Пенсионираната гиманстичка го направи с писмена позиция, само че не се появи тялом.

Женен ли е съветският президент?

Владимир Путин сега няма брачна половинка, само че е бил женен за Людмила Александровна Очеретная в интервала 1983-2014 година

Тя е работила като стюардеса в съветската самолетна компания " Аерофлот " преди брака си с Путин. Двамата се срещнали при започване на 80-те години на предишния век посредством общ другар в Санкт Петербург.

На 6-ти юни 2013 година Путин и Очеретная оповестиха развода си в телевизионно послание.

Путин сподели: " Това беше взаимно решение. Ние съвсем не се виждаме, всеки от нас има личен живот ".

Очеретная от своя страна изясни: " Бракът ни завърши заради обстоятелството, че съвсем не се виждаме ".

" Владимир Владимирович е изцяло потопен в работата си. Децата ни пораснаха, всяко от тях живее своя живот... И аз в действителност не обичам публичността ", добави тя.

През април 2014 година Кремъл удостовери, че разводът им е публично финализиран.

Имаше клюки, че Путин е скрито женен за Кабаева, само че това в никакъв случай не е било доказано от нито една от страните. Кремъл постоянно изрично е отричал това да е истина.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР