Руският президент Владимир Путин подписа закон, с който се забранява

...
Руският президент Владимир Путин подписа закон, с който се забранява
Коментари Харесай

Путин подписа закон, който забранява на наборниците да напускат Русия

Руският президент Владимир Путин подписа закон, с който се не разрешава напускането на страната на жители, подлежащи на боен доклад, от деня, в който им бъде изпратена призовка на работното им място или образователното завдение, до явяването им във военната работа за регистрация и регистриране. Документът е оповестен на формалния портал за правна информация, оповестяват съветски медии.

Пояснява се, че възбраната за пътешестване се ползва като краткотрайна мярка, ориентирана към обезпечаване наличието на жител във военната работа. Решението за възбрана на наборника да напуща Руската федерация се взема от службата за военна регистрация и регистриране в деня на изпращане на призовката до жителя. Преди това възбраната за овакантяване на Русия е в действие от момента, в който призовката се считаше за връчена.

Посочва се, че решението за анулация на ограничаващите ограничения се образува във военния указател в автоматизиран режим. Такова решение се подписва с електронен автограф в деня на явяване на жителя по дневния ред или удостоверение за уважителни аргументи за отсъствие.

Освен това законът обяснява процедурата за предаване на информация за жители, които би трябвало да бъдат регистрирани в армията. Преди това районните управляващи са получавали данни за здравето на наборниците от медицински организации и са ги предавали по електронен път за отчитане. Сега районните управляващи ще трансферират цялата информация на Министерството на здравеопазването, което ще обезпечи събирането и прехвърлянето на информация в регистъра.

Законът също по този начин дава право на районите на Русия да правят непринудено образование на жители на военна доклад по военни специалности въз основа на съглашения, подписани с Министерството на защитата на Руската федерация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР