Руският президент Владимир Путин няма да проведе традиционната за края

...
Руският президент Владимир Путин няма да проведе традиционната за края
Коментари Харесай

Путин няма да даде традиционната си пресконференция в края на годината


Руският президент Владимир Путин няма да организира обичайна за края на годината конференция. Това разгласи представителят на Кремъл пред публицисти, заяви ТАСС

„ Колкото до огромната конференция, да, няма да я има до Нова година, само че се надяваме, че въпреки всичко ще откри опция да беседва с публицистите, както прави постоянно, в това число и при задгранични визити “, споделил Песков.

Говорителят на Кремъл не сподели по кое време тъкмо ще се организира „ огромната конференция “ и каква е повода тя да бъде отсрочена.

Срещата на Владимир Путин с публицисти, известна като, се трансформира в традиция след първото ѝ осъществяване през 2001 година Прекъсване имаше единствено в интервала 2008-2014 година, когато Путин заемаше поста министър-председател.

Брифингът нормално се организираше в наличието на съветски и задгранични публицисти. Държавният глава отговаряше онлайн на всевъзможни въпроси, касаещи вътрешната и на Русия. Чрез отговорите от време на време отправяше послания към държавното управление или регионалните управляващи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР