Руският президент Владимир Путин нареди на Федералната служба за сигурност

...
Руският президент Владимир Путин нареди на Федералната служба за сигурност
Коментари Харесай

Путин предупреди за чуждестранни опити за дестабилизиране на Русия

Руският президент Владимир Путин подреди на Федералната работа за сигурност (ФСС) да удвои напъните си за противопоставяне на опитите на Запада да дестабилизира Русия, съобщи Асошиейтед прес.

На среща с висши чиновници на ФСС Путин посочи " така наречен политика за въздържане на Русия ", заявявайки, че тя включва старания за " нашето развиване да бъде провалено, да бъде забавено, да се основат проблеми по нашите граници, да се провокира вътрешна неустойчивост и да се подкопаят полезностите, които сплотяват съветското общество ".

По думите му тези действия на задгранични сили, които той не назова поименно, са ориентирани към " отслабването на Русия и слагането ѝ под външен надзор ".

Отношенията на Русия със Запада мощно се утежниха след осъщественото от нея анексиране на Крим от Украйна през 2014 година, съветската интервенция в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година, а напоследък поради ареста и осъждането на опозиционния водач Алексей Навални и смазването на митингите, настояващи за неговото освобождение.

Без да загатва поименно Навални, Путин насочи нападки против тези, за които се твърди, че служат на непознати ползи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР