Руският президент Владимир Путин награди председателя на българското движение Русофили

...
Руският президент Владимир Путин награди председателя на българското движение Русофили
Коментари Харесай

Путин награди Николай Малинов

Руският президент Владимир Путин награди ръководителя на българското придвижване " Русофили " Николай Малинов . Информацията е на РИА Новости.

Наградата бе връчена в Деня на националното единение на Русия . Отличени бяха 16 съветски и задгранични жители измежду които Николай Малинов.
 Разрешили на Николай Малинов да напуща страната при настояща възбрана
Разрешили на Николай Малинов да напуща страната при настояща възбрана

Постъпил е сигнал до Инспектората към Висшия правосъден съвет

Заедно с него са отличени и почетният професор на Талинския университет Рейн Мюлерсон , почетният консул на Руската федерация в провинция Себу Аклан и Бохол (Филипините) Арми Лопес Гарсия , ръководителят на съвета на шефовете на Африканската външнотърговска банка (Нигерия) Бенедикт Окечукву Орама , кметът на град Монпелие (Франция) Филип Сорел , генералния шеф на Енел (Италия) Франческо Стараче .

Припомняме, по-рано денем основният прокурор Сотир Цацаров изиска Инспекторатът на Висш съдебен съвет да прегледа разрешението на Малинов да пътува отвън България, което му е обещано от арбитър.

Припомняме, точно на 9 септември 2019 година електронното издание на в. " Дума " заяви, че някогашният основен редактор Юрий Борисов е задържан по обвиняване за шпионаж. Той бе изведен от вкъщи си с белезници. По-късно стана ясно, че Борисов единствено е разпитван като очевидец. Вечерта от прокуратурата оповестиха, че към момента няма обвинявания по следствието.

На идващия ден ръководителят на Сдружение " Русофили " Николай Малинов бе упрекнат за активност в интерес на непозната страна.

На 12 септември прокуратурата пусна доказателства за активността на Николай Малинов. Според тях е предвиждано създаване на икономическа мощност като от януари до март 2015 имало сделка да бъдат трансферирани активите на " Виваком ", Дунарит - Русе и " Авионамс " - Пловдив (бивш ТЕРЕМ " Георги Бенковски " ), както и на TV7 и на ББТ.
 Николай Малинов: Ако решим, ще създадем партия и ще променим закона Обновена
Николай Малинов: Ако решим, ще създадем партия и ще променим закона

Не знам да е подсъдно да имаш желание, изясни шефът на " Русофили "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР