Руският президент Владимир Путин каза днес /вчера, 2 декември/ на

...
Руският президент Владимир Путин каза днес /вчера, 2 декември/ на
Коментари Харесай

Путин в разговор с Шолц посочи, че ракетните удари по Украйна са били по принуда

Руският президент Владимир Путин сподели през днешния ден /вчера, 2 декември/ на немския канцлер Олаф Шолц, че ударите по цели в Украйна са насилствен отговор на Русия на провокациите на Киев, в това число терористичната офанзива против Кримския мост.

В диалог с Шолц съветският водач уточни, че съветските въоръжени сили дълго време са се въздържали от целенасочени ракетни удари по цели в Украйна, само че в този момент това се е трансформирало в нужна мярка в отговор на множеството провокации на Киев. Това заяви в петък пресслужбата на Кремъл след диалога, предава ТАСС.

„ Беше маркирано, че съветските въоръжени сили дълго време се въздържаха от ориентирани ракетни удари против избрани цели на територията на Украйна, само че в този момент сходни ограничения се трансфораха в заставен и неминуем отговор на провокативните офанзиви на Киев против съветската гражданска инфраструктура, в това число Кримския мост и енергийни уреди “, се споделя в известието.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР