Руският президент Владимир Путин използва поне трима двойника. За по-голяма

...
Руският президент Владимир Путин използва поне трима двойника. За по-голяма
Коментари Харесай

Разузнаването на Украйна: Путин използва двойници с пластични операции

Руският президент Владимир Путин употребява най-малко трима двойника. За по-голяма аналогия с шефа на Кремъл те се подложиха на пластична интервенция. Това сподели началникът на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Кирило Буданов пред „ Дейли мейл “.

" Знаем за трима двойника (на Путин), които непрекъснато се появяват, само че не знаем какъв брой са общо двойниците. Всички те са имали пластични интервенции, с цел да наподобяват [като президента на РФ]. Единственото, което ги издава, е височината им. Също жестове, език на тялото и ушни миди, тъй като те са неповторими за всеки човек “, сподели Буданов.

Двойниците на Путин към този момент са били разпознати. Те са сменяли в предишното съветския президент единствено в „ специфични случаи “. Сега обаче привличането на двойници е „ честа процедура “.

 

На 24 февруари Русия стартира пълномащабна война против Украйна по заповед на Путин, която обаче губи. Путин е параноичен за своето здраве и живот и взима всички ограничения, с цел да не бъде погубен. Бункерният водач на Русия рядко излиза от укритията си.

 

Темата за двойниците на съветския президент постоянно е на масата.

 

" Двойник на съветския президент Владимир Путин може да се е участвал на срещата на върха в Техеран, съобщи началникът на Украинското военно разузнаване в края на юли т.г.
В публикация на " Дейли мейл " се отбелязва, че при слизане от самолета съветският водач наподобява някак неудобно. Украински източници показват, че се е движил извънредно бързо и е бил по-бдителен, в сравнение с при предходни обществени изяви.

Шефът на украинското разузнаване генерал-майор Кирил Буданов разкрива съмненията си в държавни отчети, в които допуска, че двойник на Путин може да е дошъл в Техеран, с цел да се срещне с президентите на Иран и Турция.

" Само ще подскажа. Обърнете внимание на момента, в който съветският президент слиза от самолета. Та това е Путин? ", разяснява той.

Преди две години съветският президент призна, че управници са обмисляли потреблението на двойници, само че той твърди, че концепцията е била отхвърлена.

„ Отхвърлих концепцията за каквито и да било двойници “, показва Путин по въпроса.

В началото на XXI век, когато Русия бе обект на терористични офанзиви, съветският водач е съветван двойник да заеме мястото му на събития, при които президентът може да бъде изложен на риск.

Има сведения, че двойници са били употребявани от някогашни водачи на Кремъл като Йосиф Сталин и Леонид Брежнев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР