Руският президент Владимир Путин и министърът на отбраната Сергей Шойгу

...
Руският президент Владимир Путин и министърът на отбраната Сергей Шойгу
Коментари Харесай

Путин стреля с пушка по време на посещение при мобилизираните войски

Руският президент Владимир Путин и министърът на защитата Сергей Шойгу посетиха полигоните в западната Рязанска област, с цел да видят от близко подготовката на мобилизираните войски.

На Путин и Шойгу беше показано общоприетото съоръжение, което се издава на наборниците, в това число униформи, каски и бронежилетки, както и есенните и зимните ботуши, които се издават на армията.

" Най-важното е, че в действителност го има ", сподели Путин, когато някои военни чиновници му демонстрираха обувките на бойците, явно базирайки се на другите дефекти на оборудването, които се появяват в хода на продължаващата частична готовност.

Миналата седмица съветският президент изрази страдание за " нелепостта ", проявена от някои чиновници по време на мобилизацията, и призна, че в случай че Москва не беше оповестила частична готовност, " в никакъв случай нямаше да забележим тези проблеми, които са се натрупали там, явно от много време ".

Путин и неговият министър на защитата се срещнаха и с наборниците и посетиха стрелбището на полигона. Путин е създал няколко изстрела със снайперска пушка " Драгунов " (СВД), демонстрират фрагменти от мястото на събитието.

Русия разгласи частична готовност на 21 септември в опит да поддържа продължаващата военна интервенция в прилежаща Украйна, която стартира в края на февруари. Москва желае да притегли 300 000 души, като се концентрира върху тези, които имат уместно военно образование и предходен военен опит. Кампанията към момента продължава, като към този момент са мобилизирани повече от 200 000 плана.

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР