Руският президент Владимир Путин е заявил, че е готов да

...
Руският президент Владимир Путин е заявил, че е готов да
Коментари Харесай

Путин: Печелене на време чрез забавяне на преговорите ще доведе до допълнителни изисквания към Киев

Руският президент Владимир Путин е декларирал, че е подготвен да работи с задграничните сътрудници за решаването на филантропичните проблеми в Украйна.

Това Путин е споделил в телефонен диалог с френския си сътрудник Макрон.

Владимир Путин е изразил противоречие с някои от изказаните от Еманюел Макрон тези във вчерашното му послание към французите във връзка войната в Украйна.

Френският президент назова “лъжа ” изказванията на Русия, че се бори с нацизма в Украйна.

Според пресслужбата на Кремъл съветският президент е дал аргументирани пояснения за огромната роля на неонацистите в държавната политика на Киев.

Той е подчертал, че по този начин наречената „ специфична интервенция “ ще бъде изпълнена. Както и че опитите за печелене на време посредством закъснение на договарянията ще доведат до спомагателни условия към Киев.

По-рано министърът на външните работи Сергей Лавров изрази вяра, че ще бъде открито решение на украинската рецесия. В същото време той уточни, че по време на договарянията военната интервенция на съветската войска няма да бъде прекъсната.

„ Готови сме да беседваме, само че ще продължаваме нашата интервенция. Защото не можем да си позволим да съхраним в Украйна инфраструктурата, която заплашва сигурността на Руската федерация “.

Днес в съветското министерство на защитата беше извикан военния аташе на Хърватия по отношение на изпращането на 200 хърватски наемници в Украйна.

„ Англия, Дания, Латвия, Полша и Хърватия законодателно позволиха на жителите си да вземат участие в бойните дейности в Украйна. Командването на френския задграничен легион възнамерява на изпрати военнослужещи етнически украинци в помощ на киевския режим “, съобщи представителят на ведомството Игор Конашенков

Известните с сериозната си позиция към Кремъл радиостанция „ Ехото на Москва “ и интернет-телевизия „ Дъжд “ публично прекратиха съществуването си. Според Генералната прокуратура на Русия двете медии „ целеустремено и систематично разгласяват апели към екстремистка активност, както и погрешна информация за дейностите на съветските военнослужещи в границите на специфичната интервенция за отбрана на Донецката и Луганската национална република “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР