Руският президент е пръв в списъка за убийства на Украйна,

...
Руският президент е пръв в списъка за убийства на Украйна,
Коментари Харесай

Зам.-директорът на украинското разузнаване Вадим Скибицки: Путин е пръв в списъка ни за убийства

" Руският президент е пръв в листата за убийства на Украйна ", заяви зам.-директорът на украинското разузнаване Вадим Скибицки в изявление за " Ди Велт ". Той добави, че подчинените му преследват също висши съветски военни командири.
" Ди Велт " попита Скибицки дали службата му се пробва да убие съветския държавен глава. Украинският шпионин удостовери и отговори, че Путин " вижда, че ние се приближаваме от ден на ден до него ".
Според Скибицки украинското разузнаване не е съумяло да убие Путин, тъй като той " остава прикрит ", само че съветският главнокомандващ " започвал да си подава главата ", а подчинените му " желаят да убият " Евгений Пригожин - боса на частната военна компания " Вагнер ".
Руският министър на защитата Сергей Шойгу и началникът на Генералния щаб Валерий Герасимов също били набелязани за елиминиране от украинската разследваща работа, твърди нейният заместник-началник. На въпроса дали Киев стои зад убийствата на журналистката Даря Дугина предишния август и на военния блогър Владлен Татарски в края на април, както и зад покушението против писателя Захар Прилепин по-рано този месец, Скибицки съобщи, че това са " вътрешни работи ". Той изясни, че съветските пропагандисти не са предпочитана цел за неговата работа, за разлика от командирите на съветските армейски елементи, като добави, че Киев е умъртвил някои висши офицери, само че отхвърли да ги назове.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР