Руският премиер Дмитрий Медведев пристига на официално посещение у нас.

...
Руският премиер Дмитрий Медведев пристига на официално посещение у нас.
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев пристига на официално посещение у нас

Руският министър председател Дмитрий Медведев идва на публично посещаване у нас. Визитата е двудневна.

Медведев ще бъде посрещнат от премиера Бойко Борисов с публична гала на площад " Св. Александър Невски ". След това двамата ще проведат диалог на четири очи в Министерския съвет, последван от пленарна среща на двете делегации.
Цялата столична полиция ще е на крайник при визитата на Медведев Районите към „ Александър Невски ”, Министерския съвет, президентството и Народното събрание ще бъдат затваряни
Обявените авансово тематики на диалог са свързани със съдействието в енергетиката, стопанската система и туризма.

Късният следобяд съветският министър председател ще се срещне и с президента Румен Радев. Това е втората аудиенция на Медведев у нас след идването му през 2018 година като част от делегацията на президента Путин.
С съветския министър председател Дмитрий Медведев идват и основни министри у нас Ще бъдат подписани няколко документа. Тяхното наличие към този момент се пази в загадка.
Цялата столична полиция и част от жандармерията ще бъдат на крайник по отношение на визитата на съветския министър председател. Очакват се съществени усложнения за водачите в центъра. Районите към " Александър Невски ", Министерския съвет, президентството и Народното събрание ще бъдат затваряни поетапно. Част от рестриктивните мерки са в действие и за утрешния ден до приключването на мероприятията и заминаването на съветската делегация.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР